Gambar 2011...♥


Okey sila jangan gelak macam budak kat atas ini ye! Merapu meraban je sebenarnya ni. Sila layan je lah antara gambar-gambar lama bulan November 2011 yg masih belum di ‘publish’ di dalam blog ibu Arissa. Tak kira nak letak jugak okey...ngeee hee hee!! Jom nyanyi bersama-sama, bait-bait lagu di bawah secara sentimental. Musik pleaseee!!

*berkurun lamaaa…
*ku peramkannn…
*gambar budak iniii…









Rindu nya akan zaman Arissa baby, zaman baru bertatih dan zaman-zaman yg lain. Haa haa…banyak pula zaman nya! Padahal kecik lagi budak ni…hee hee! Sekejap je terasa masa berlalu. Walau apa pon, syukur Alhamdulillah kerana dari sebesar tapak tangan hingga lah ke hari ini, si anak membesar di hadapan mata sendiri dan dalam jagaan sendiri. Ibu sentiasa mendoakan yg terbaik buat mu sayang dan semoga ibu dan daddy di beri kesempatan untuk bersama dengan mu lebih lama lagi sehingga ke hari tua kami…aamiin♥

♥I LOVE YOU SAYANG♥


Layan Cik Adik Malam-Malam Hari!


Noo noo…bukan melayan cik adik yg bukan 'sah' bagi kita ye cik abe cik abe di luar sana. Tapi melayan keletah cik adik yg makin suka bermakeup di rumah ini! Bukan di siang hari tapi di malam hari…hahaha :D



Ini kali saja ok ibu tenyeh lipstick tu malam-malam macam ni sayang…muahhh! Itu pon sebab dia beria-ia benar nak test lipstick baru ibu dia. Sekarang ni makin suka benar dia layan makeup-makeup kat youtube. Bukan hanya untuk makeup biasa sahaja tapi yg luar biasa pon dia suka okey! Hahaha…ala yg makeup muka jadi karekter-karakter lain tu. Layan jo lah :D


Intan memang tak berapa suka sangat makeup kan dia coz for me budak-budak dah cukup comel with their own natural cuteness and beauty. Kalau untuk photoshoot then it’s ok but for normal days no lah. Hanya sesekali je bila keluar jalan-jalan intan bagi dia green light to wear makeup, itu pon hanya lip gloss sahaja. Tapi kan sekejap je warna tu melekat kat mulut dia, lepas tu hilang entah ke mana…hahaha!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...