Iklan Raya Aidilfitri TM 2014: Adik

Assalamualaikum.

Maaf kerana sekian lama menyepi.. huhu!

Di sini Intan ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua yg beragama Islam. Maaf zahir dan batin dari kami sekeluarga.

Tangan di hulur maaf di pinta,
Semoga gembira di hari yg mulia,
Salah dan silap harap di maafi,
Selamat Hari Raya Aidilfitri!

Sekarang ini Intan lebih suka 'hangout' di Instagram. Sebab senang nak upload gambar dan chot chet chot chet sikit.. hehe! Kalau nak add boleh lah follow account 'Arissa.Afrina'.

Budak tecik dalam e-card raya di atas adalah Arissa Afrina! Arissa lah yg memegang watak 'Adik' di dalam Iklan Raya Aidilfitri TM 2014. Tahun lepas bercerita mengenai si abang dan tahun ini pula mengisarkan tentang 'Adik', seorang kanak-kanak yg lasak dan gemar menerokai aktiviti kehidupan di kampung. Hihihi naughty sikit kan Arissa dengan macam-macam 'alasan kreatip' yg diberikan! Headache okeh 'mak ayah' di buatnya hahaha :D

Alhamdulillah, terima kasih kepada Telekom Malaysia kerana memberi peluang kepada Arissa untuk menjayakan iklan raya mereka pada tahun ini sekali lagi. Tahniah di ucapkan buat tuan director Dato Shafri, team Reservoir Production dan juga 'mak, ayah, abang' commercial Arissa yg sangat-sangat best dan terbaik semasa sesi penggambaran 'TM Raya 2014' pada 27 Jun 2014 yg lepas di Kampung Dusun Tua, Hulu Langat, Selangor.

Gambar 2011...♥


Okey sila jangan gelak macam budak kat atas ini ye! Merapu meraban je sebenarnya ni. Sila layan je lah antara gambar-gambar lama bulan November 2011 yg masih belum di ‘publish’ di dalam blog ibu Arissa. Tak kira nak letak jugak okey...ngeee hee hee!! Jom nyanyi bersama-sama, bait-bait lagu di bawah secara sentimental. Musik pleaseee!!

*berkurun lamaaa…
*ku peramkannn…
*gambar budak iniii…









Rindu nya akan zaman Arissa baby, zaman baru bertatih dan zaman-zaman yg lain. Haa haa…banyak pula zaman nya! Padahal kecik lagi budak ni…hee hee! Sekejap je terasa masa berlalu. Walau apa pon, syukur Alhamdulillah kerana dari sebesar tapak tangan hingga lah ke hari ini, si anak membesar di hadapan mata sendiri dan dalam jagaan sendiri. Ibu sentiasa mendoakan yg terbaik buat mu sayang dan semoga ibu dan daddy di beri kesempatan untuk bersama dengan mu lebih lama lagi sehingga ke hari tua kami…aamiin♥

♥I LOVE YOU SAYANG♥


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...