UPDATE on Hadiah for "Cute Baby in Costume Contest"-More GUD News!
Di sini Intan listkan hadiah-hadiah untuk pemenang BabyIntan’s Giveway-“Cute Baby in Costume Contest”.

“Cute Baby Girls in Costume”

1st Prize

Gelang Kristal (S-Line Light Amethyst Crystal Bracelet)

2nd Prize

3rd Prize


“Cute Baby Boys in Costume”


1st Prize

Gelang Kristal (S-Line Light Topaz and Jet Crystal Bracelet)

2nd Prize

3rd Prize

Seperti yg semua sedia maklum that Sabah Accessories telah sudi menaja BabyIntan’s Giveaway dengan 5 hadiah saguhati bagi Text Color“5 Lucky Bonus Entry Number” yg hanya akan di"announce"kan after the closing date.

1) Gelang Kristal (Stretchable Light Peach and Silk Crystal Bracelet ) x 1

2) Discount Voucher 20% x 1
3) Discount Voucher 10% x 1
4) Discount Voucher 5% x 1
5) Discount Voucher 5% x 1

1st extra gud news: “One special entry” akan mendapat hadiah berupa Gelang Kristal (S-Line Light Peach Crystal Pearl Bracelet). Yg nie pon nak tau sape yg dapat kena tunggu after closing date jugak ye :)

2nd extra gud news: My hubby will choose one winner for each category. It will be his “OWN” choice SELAIN daripada pemenang utama BabyIntan’s Giveaway ini…so makna nya yg dah menang 1st place - 3rd place tidak termasuk dalam selection ini ye :)

They will receive:-

“Cute Baby Girls in Costume”-Hubby's Choice

“Cute Baby Boys in Costume”-Hubby's Choice

So ape lagi, jom-jom join cepat BabyIntan’s Giveaway-“Cute Baby in Costume Contest” untuk memenangi hadiah-hadiah yg di tawarkan ini.

P/s: Maaf lah kalo hadiah yg ditawarkan ini tak seberapa ye…hu hu hu.

12 ♥Lovely Comments♥:

MRS. K said...

ok..ok.. jab lagi i submit entry ye..

fazilzura said...

hadiah2 nye sgt2 ler cute...

moge2 ado rezeki

iEfa said...

oiiihhh mak bestnyerr adiahhh..hukhuk tian maisarah tk join...tk sempat nk possing kan dier...huhu mama busy...dudlak yeh smue yg join...

Mrs. Adz said...

cantik2 la hadiah tu..banyak tul pemenang yang bakal dapat hadiah..suka la..tapi tak sempat lagi nak ambik pic eisya dengan costume..mintak2 la sempat sebelum date line ni

mama tisya said...

wah byk adiah..comel2 belaka...tgh bz skit ..nanti nk update entry utk contest ni...

unlisted_one said...

isk,..bestnyer hadiah2 tu..cute2 belaka..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

x sabar dah nak tahu pemenangnya ni :)

zh-ena said...

nak masuk..nak masuk..nak masuk..

jap jap pas ena dh settle semua hal baru la nak snap gambo umairah..heheheheheh dh beli costume cuma nak snap2 jea :D

MamaDamia a.k.a Haiza said...

mama lompat2 nampak gelang...Damia plak lompat2 nampak teddy comei tu...comfirm nak join ni...Damia pesan kat ibu Arissa suh tunggu jap tau sebab mama Damia tengah bz cikit skang ni...nanti dia submit gambo Damia dengan costume lebah comei tu...tunggu tau aunty

The Queen Of My Heart said...

comel2 semua hadiah tue....

Momma Mia said...

Banyak nyer hadiah... best plak tuh. sape ler yg burtuah tuh ek???!!!! Good luck to all yg join the BabyIntan giveaway!!!

mama zharfan said...

best2 + cute2 nyer hadiah...harap2 ada ler rezeki my lil Ariff ;) (mama ariff yg beria2 nak menang ni ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...