Winner's List of "Cute Baby in Costume Contest"!!
Salam semua contestants!!! Maaf kelewatan untuk announce pemenang-pemenang bagi contest ini…mak aiii susah tul lah nak buat decision…coz semua contestant cute-cute belaka! Sampai sat-sat kami tukar calon nie…sat-sat lagi kami tukar calon yg lain pulak.

Kalo boleh nak bagi semua menang…tapi tak leh lah kan coz nanti bukanlah nama nya contest ye dak? Setiap contest pasti ada yg menang dan pasti ada yg kalah…but u know what…semua babies adalah pemenang in their own way :)

Intan ada extra “gud news” coz pemenang bagi each category Intan tambah lagi 3 so means ada “6 pemenang” for Girls and Boys too! Ini di sebabkan kami telah mengalami penyakit “rambang mata” semasa memilih pemenang…really susah ooo!

Dengan ini, kami ingin menyenaraikan pemenang bagi “Cute Baby in Costume Contest”

A) “Cute Baby Girls in Costume”

1st Pace: Damia

2nd Place: Khayra

3rd Place: Aleesya

4th Place: Zara

5th Place: Qaseh

6th Place: Tisya

B) “Cute Baby Boys in Costume”

1st Place: Hadif

2nd Place: Aqeel

3rd Place: Aliff

4th Place: Royd Zuhair

5th Pace: Ariff

6th Place: Irfan

C) “5 Lucky Bonus Entry Number”

1st lucky entry no. 3: Nuha (elissmiejunior.blogspot.com)
(Intan anak yg ke-3)

2nd lucky entry no. 7: Rikazz (is3riziburikazz.blogspot.com)
(Tarikh lahir Intan)

3rd lucky entry no. 11: Travissh (babytravisshaldrich.blogspot.com)
(Tarikh lahir Hubby)

4th lucky entry no. 10: Qhilfi (suhaidamohaini.blogspot.com)
(Tarih lahir Arissa)

5th lucky entry no. 28: Amrullah (zueyie.blogspot.com)
(Tahun lahir Arissa)

D) “One Special Entry

Goes tooo…kami telah “sebulat suara” memberikan nya kepada Umairah atas kesungguhan mama nya sehingga sanggup membeli costume semata-mata untuk menyertai contest ini.

Malah ada entry khas yg telah di buat oleh Ena mama Umairah :)

E) “Cute Baby Girl in Costume”-Hubbys’Choice

Aisyah

F) “Cute Baby Boy in Costume”-Hubby’s Choice

Rayyan

Tahniah buat semua pemenang!!!

Semua keputusan adalah muktamad. Semua pemenang di minta email kan Intan your full name, address and phone no to intan_rizal@yahoo.com.

Bagi pemenang “5 Lucky Bonus Entry Number” from no. 2 to 5 only, just send me your email address sahaja coz hadiah yg di menangi adalah discount voucher number.

Untuk recall balik hadiah-hadiah yg di menangi, sila refer to this entry. Bagi 3 pemenang tambahan bagi setiap kategori, hadiah baru di beli semalam :) So tunggu aje barang “posto” nanti kay…

P/s: Terima kasih ye pada semua yg sudi memeriahkan contest ini…next BabyIntan’s Giveaway jangan lupa untuk join lagi kay :)

26 ♥Lovely Comments♥:

MRS. K said...

yeyeh...
akhirnya
1st time hadif menang blogger's contest... tenkiu anty intan...
arissa, hadif love u!!

my.mastura said...

tahniah to all winners...

x der rezeki Mikhail this time..hehe..x per..Mikhail akan join another contest :D

Hasnor said...

wahhh 1st time Rayyan masuk contest dh menang! ahaha seronok...
mommy rayyan yg sonok lebih2..ahaha sbb byk kali submit contest, baru ni menang!! yeay!!

thx intan ;) nnt i email u the details.

and not to forget, tahniah to all cute baby girls & boys yg join the contest! Semua pon comey, mmg patut intan rambang mata nk pilih :)

Big congrates to all the winners!!

mama zharfan said...

congrats to all
thanks bb pilih my boy sbg salah seorg pemenang ;)
i dah email my details to us just now ;)

strawberi said...

tahniah..sume comey2...rayyan tak smpt masuk...sbb mama n papa bz ..hihi..tk smpt carik costume..maybe next time eh...congrats utk sume

mama tisya said...

alhamdulillah rezeki tisya dpt utk adiah tambahan itu..tq ye intan..bole pos skali ngan adiah contest mudah aritu ye :-)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

Alhamdulillah..ada jugak rezeki :) hihi TQ intan

l i e y n said...

laaa, actually baru perasan yang irfan dapat no 6...seronok mommy irfan....hehehehe..nanti kita e-mail ekkkk.....Thanx aunty intan

Agnes said...

Thanks intan for choosing vish as lucky entry

this s my email
agneskanyan@gmail.com

Momma Mia said...

Huhu.. memang rambang mata utk memilih... btw congrat to all the winners & lucky entry.

zh-ena said...

wah tak sangkanya ader "one special entry"

heheheheheh mmg tak sangka..thanks kak intan :D

Naz-Segalanya disini said...

ya allah kak intan..ini pecah rekod naz ni..walaupun tak dpt hadiah utama..selama hampir setahun berblog pestime dpt adiah..thanks ye..nanti naz emel k..dpt lucky number pun ok lah..sob sob sob

Naz-Segalanya disini said...

emel rikazz nazadila4283@yahoo.com

beba said...

wah..alhamdulillah...:D first time alif dapat top3..hehe..1st contest dapat saguhati jek..heheh..

thx intan..:D nnt sy email sume details..

and congrats to all the winners..:D come2 belake...

tgk camni cam teringin gak nak buat contest camni..hehe..agak2 ade tak yg nak masuk? :D

h4ni3 said...

wowww.. no 2! alhamdulillah... thanx intan n arissa. tak sia2 keluarkan duit sewa costume.. hihihi :D

nnt hanie emailkan details yer.. thanx again! :)

unlisted_one said...

alahai,..cute2 semuanya..congrats ya to all babies and mommies!!

congrats dkt mama intan dan arissa jgk sbb anjurkan contest yg happening ni. menarik..

UmiDAnisH said...

tahniah semua, danish tak sempat joinla

Mrs. Adz said...

yeye..eisya dapt no 3..alhamdulillah murah rezeki eisya..terima kasih ye auntie intan dan juri semua coz pilih eisya..tapi yang winner tu memang comel la..suka tgk pic tu..

E comel said...

wah..aisyah pn trpilih..alhamdulillah, syoknya..aisyah kata time kacih to daddy arissa sbb pilih dia.. :) k.intan watla contest lg..hehe

[-suziey-] said...

alhamdulillah rejeki aQeel..thanks intan..:)

ibu_arifa said...

wah..memang cute2 lah para pemenang contest kak intan nih.. yg paling syok ramai plak bloggers yg saya kenal yg menang kali nih.. tahniah kpd semua para peserta dan para pemenang..serta kak intan dan juri yg telah berjaya 'memecah kerambangan' mata mareka itu.

E.L.I.Z.A said...

wah ramai tul pemenang...comei² lak tu..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Alhamdulillah...rezeki Damia...thanks Intan sebab pilih Damia sebagai pemenang...teruja rasa...banyak kali join contest ni la baru first time Damia menang...
1st place plak tu...thanks again Intan,Arissa bam-bam n to ur hubby too...wah dah macam ucapan artis paling popular nih :P

Sharini aka Ummi Khayra said...

Congratulation to all the winner... memang sume cute2 belaka... wahhh.... comeiiiii..... :D

zueyie said...

alhamdulillah, tersangkut gak nama amrullah sebagai penerima “5 Lucky Bonus Entry Number”. Thanks a lot Intan..:)Kepada semua peserta tahniah juga kerana anak2 korg sememangnyer comel lote, cuma rezeki masing2..
email:zuens@yahoo.com

defina said...

intan, tahniah berjaya anjurkan contest yg menarik, kalo rajin anjur lagi...hahaha....

comel sngt semua baby yg join contest ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...