"BabyIntan" Pilihan InTrend-50 Blog Malaysia Paling Menarik!

Salam semua!!! Miss uols larrr!

Walaupon belum settle lagi urusan rumah den itew but from now on Intan akan update balik this blog but maybe entry nya tak lah sekerap dulu (for the time being) coz still ada banyak lagi kerja-kerja yg perlu di uruskan…he he he :D

Memula Intan nak ucap kan terima kasih banyak pada Fara dan Haiza coz sudi inform Intan about this. At first masa Fara sms Intan malam tu, den habaq kat hubby…“yang, InTrend nie bukan ke majalah fesyen”…den jadi macam blurrr sekejap!

Alhamdulillah dan syukran! Itu yg mampu den cakap coz until la nie pon den still macam tak percaya lagi macam mana leh terpilih coz frankly speaking Intan rasa blog nie biasa je compared to others. Walaupon blog BabyIntan ini baru berusia 11 bulan “menapak” dalam blogging world but sungguh kami tak sangka mendapat pengiktirafan dari majalah InTrend. Intan nak ucap kan terima kasih banyak kepada majalah InTrend coz sudi jengah blog ini dan sudi memilih BabyIntan as one of the “50 Blog Terbaik Malaysia”. Tak lupa juga ucapan terima kasih to all my blogger prens, follower dan pembaca blog ini!


Intan dan hubby sangat-sangat happy dengan news ini dan yg pasti ini akan menjadi pembakar semangat untuk terus berblog! So pada semua kengkawan, lets “spice up” the blogger world with “beautiful colours”…mana tau kalo ade rezeki next year, turn blog kengkawan yg lain pulak bakal tersenarai!

Nak tau blog mana lagi yg terpilih dalam…

- Cahaya Mata
- Fashionista
- Perkahwinan
- Usahawan Muda
- Pereka Fesyen

Haaa kena lah dapatkan senaskah majalah InTrend terbaru edisi bulan March 2010 :D

Tahniah kepada semua 50 blog yg terpilih!

Category: ,

35 ♥Lovely Comments♥:

my.mastura said...

wow...nice!!

tahniah yer...semoga terus berblog! \^_^/

e.l.i.s.s.m.i.e said...

my nuha pun tersenarai jugak tapi masih template lama.skang dah ada template baru.hihihi

Intan said...

Mastura: Terima kasih dear :)

Eliss: Tulah, seronok tgk kawan arissa pon tersenarai sama! Cayalah nuha! Tahniah juga buat mama nuha :D

Template baru tu cun ;)

Mrs. Adz said...

tahniah kak intan..glamour la arissa lepas ni..hihii..teruskan berblog ye..

p/s:-bila pindah rumah

unlisted_one said...

pergh,.tumpang bangga betul..(nak jugak sebok menumpang,..hehe)

Polis Angkasa Gaban said...

wawawa!! tahniah tahap gaban buat anda yep.. =)

p!nkerton said...

congrats kak intan! comeyy sunggu gambar arissa dalam tu ;)

UmiDAnisH said...

tahniah.. pembakar semangat utk mu terus menghidupkan entry2 yg best tentang babymu yg cumil

ibunafis said...

besnye msuk majalah,sekalung tahniah buat 'babyintan'..teruskan berblogging yea kak intan..

POSH76 said...

wah tahniah yer glemer u hehe

mama tisya said...

tahniah intan & arissa...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

tahniah lagi sekali buat Intan n Arissa...walaupun baru 11 bulan tapi blog 'babyintan' ni memang superb ....tak caya tanya semua follower Intan..memang masing2 tertunggu entry terbaru blog ni...nak tengok pelbagai gelagat dak bam-bam tu ....hehehe congrats again Intan

mummy_ayu said...

tahniah Intan!!!

mama zharfan said...

congrats!!!!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

congrats yer...platform utk you rajin updated entry ni....

iem said...

tahniah intan

Diyana Zulkifli said...

congrats arissa n intan..;).lg lemer la arissa sorang neh.hehe

Lea Shmea said...

congrats kak intan! this blog totally deserves it! :)

CatlinaFly said...

tahniah!go girls! :)

kenwooi said...

your blog appeared on the magazine.. so cool.. i dont think mine will ever appear on any mag.. =P

kenwooi.com

10 said...

tahniah kak intan...

|| NaFiRaa || said...

tahniah!!!

Mama Qiestina said...

lompat lompat happy :)

baby arissa & baby eryssa masuk magazine sama.yat pon terkejot thp dewa bile my reader bitau my log yg tah hapa hapa dapat top 50.hehehe rezeki dak bam bam ni :)

all the besh kak intan.
adek arissa dah otw keee?

zh-ena said...

mmg laayk untuk dipilih pun..shhg seronok baca blog kak intan nie

[-suziey-] said...

congratulation intan..tahniah..glemers u..ekeke:p

Afzan Aini said...

congtars intan.. arissa mmg comel. mmg bertuah die.

nasazfrog... said...

kak saya tumpang gembira.... tahniah kak... miss u kak.. :)

Elyn said...

tahniah lai sekali intan!!! so jgn skip berblog ek. ehhehehe siap bg warning ni....

PadNani~~{@ said...

soo gojes muka Arissa tgh sleep..sleeping beauty!
btw, tahniah dear!:)popular arissa satu malaya..

rindu u alls jg!

Maslina Rosdiana said...

Tahniah Kak Intan,

This is the baby yang I selalu tengok hari2 masa mengandung..ngeee...letak gambar Arissa kat depan cermin solek..so,bangun tido dan sebelum tido tgk baby comel ni..dengan harapan anak I pun akan secomel Arissa...eventhough baby boy..sampai hubby balik dari sailing dia marah..coz x mo anak dia look gurly...hehehe..

Neway,congratulations again ya...^_^

Ummi Salsabila said...

congrats kak! blog akak mmg best sgt2!! rindu kat arissa..

Momma Mia said...

wowwieee congrat Intan.
Arissa ramai peminat satu malaysia ni!

Farra Dhelina said...

taniah kak intann!!! rili miss u lorrr ;p

Intan said...

Terharu nya rasa...thanks my dear blogger prens for da wish ye :)

Happy blogging to everybody!

P/s: Fara, belum pindah lagi lah dear.

Yat, "adik" arissa 1st cycle tak berjaya...hu hu. Now on 2nd cycle :D

Maslina, happy nya baca bila ada somebody suka tgk picca arissa time peknen. Teringat den dolu2...he he...tapi den letak picca bb omputih.

By the way, ur boy cute lah!

Maslina Rosdiana said...

Thanks Kak Intan,

But not that cute as Arissa...nak kena tanya petua akak ni dapat bb secomel dan semanis arissa..hope 2nd baby dapat girllah pasni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...