Day 1...Cameron Highlands!
Memang best dan seronok sekali every time dapat jenjalan kat CH nie. Maybe sebab teringat dan rindu masa duduk kat UK dulu…especially cuaca dia time winter…suke banget walaupon sejuk! Itu adalah sebab kenapa kami suka ke sini selain GH.

December last year, dua kali kami ke sini…hee hee. Masa p bulan December tu kami tak snap-snap picca kat sini coz dulu masa first time mai CH dah snap banyak. This time around rasa macam nak snap-snap balik picca kat sini…sooo itu yg den sanggup gendong kamera gebadak tu kesana-kemari...macam lah pro sangat tapi...huu huu...semua main hentam je tekan butang tu...as long as dapat snap picca jadi ler walaupon tak cuns dan mantop hasilnya :D

Kali nie kami memilih untuk menetap di Hotel Casa de la Rosa…saja tukar angin. Tapi setelah masuk bilik…rasa Century Pines Resort is da best! Walaupon bilik yg kami menginap itu boleh tahan luasnya (Golf View Double Room) but macam ada “bau” lama dalam bilik itu…ada musyuk sikit. Arissa lak tak kira…coz dia suka space besar macam tu and macam biasa lah dia suka sangat berlari pusing-pusing kat situ. Dengan kita-kita sekali kena berlari-lari anak dengan dia. Sape yg dok bilik sebelah tu…harap maaf lah kalau kami membuat bising ye…huu huu.

Plan asal nak sampai CH awal tapi terbabas tidur lah pulak…haa haa…sampai CH dalam kul 6 petang cam tu. Rugi dah satu hari. Takpe-takpe…ada dua hari lagi untuk jenjalan di sini!

Apa pon jom layan dulu gambar si tecik nie beraksi di dalam bilik…

Okey cerita CH berhenti di sini dahulu dan akan bersambung di entry seterusnya…banyak sangat picca nak upload nie, kang jadi panjang berjela pulak entry nya…haa haa :D

Category:

8 ♥Lovely Comments♥:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..happynye Arissa..
Posing tunjuk montot tu comel.. :D

UmiDAnisH said...

wahhh... seronoknya arissa.. makin lama makin bertambah cantik la dia tu.. =)

dilazfamily said...

seronok arissa jalan2 erk.
kak intan meh join HB nie.
Free side income selain NUFFNANG. klik nie http://heartbeat.my/?rid=6189

cengkerangcipot said...

wahh sgt comel itu anak..
comel gile.. :)

MOMMY NADIA said...

makin lawo anak dara Intan ;)

Rizziela said...

Dah lama tak g CH....last masa preggykan Haziq masa 7 bulan..sekarang Haziq pun dah 2 tahun..rindunya

Wansteddy Tales said...

Jangan lupa beli InTrend ;) kukuku... besh tgk pose muntot cik Arissa ni! shekshi!

Ummi Eisya said...

ala,bestnye la g ch ni ekk..since ada anak ni lum pernah g lagi..nak g rasanya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...