Comel Giler...Geram Giler!!!
Masya’Allah, anak siapa lah yg comel cun chantek gilerrr nie!

Intan terjumpa piccas dia nie masa tengah surf gambar-gambar baby yg comel-comel kat internet then tetiba ternampak lah gambar si comel ini. Terus hati terpikat!

Kecik-kecik wajah dah cun chantek giler, dah besar nanti…phewww…sure menjadi rebutan ramai nie! Nie kompom darah mix nie…jom tengok lagi gambar si anak kecil yg cun melecun ini.

Selain gambar si comel di atas, ada few lagi gambar-gambar baby yg buat kan Intan geram sangat-sangat! Layannn…

Geram kan! Comel sangat-sangat!

Ini satu lagi picca budak omputeh yg Intan rasa sangat sweet dan chantek sekali…tak jemu mata memandang nya :)

Eh ehhh…nie gambar anak kecil mana lah pulak tetiba terselit celah entri nie? Hee hee hee :D

P/s: Kalau di izinkan Allah, Intan mengandung…akan ku tatap wajah-wajah comel ini setiap hari termasuk anakanda terchenta Arissa Afrina :D

Sungguh indah ciptaan Tuhan kan…

Category:

12 ♥Lovely Comments♥:

Diyana said...

hobi kite sama.masa diyana peknen mia,damia ade ske tgk 1 iklan yg model knk2 die rmbt curly..ms ali ,diyana mmg tk bulih tk tgk muka suami..haha.kebetulan or not,damia mmg kuarnye curly gitu..ali plak sebijik dr air muka smpi ke perangai babahnye.mmg ade perkaitan dgn emosi kite kan time peknen..dlm pa&ma mac ade sentuh bab ni.

insya allah, intan akan menyusul diyana tk lama lg..;)

♥MAMASYAZA♥ said...

sronok dpt tgk gambar baby yg cun camtu, tak jemu pandang

ibu MZW @ farah idayu said...

intan, few piccas atas tu ada iras arissa la..huhu~ insyaAllah, akan sampai turn intan utk 2nd baby. hrp2 kali ni boboy plak eh..usaha lebih..chaiyok2! haha~

Farra Dhelina said...

indahnya ciptaan tuhan kan..

arissa pun comel!! sama comel dgn bby tu semua..

Ummi Eisya said...

mmg comel..wajah yang bersih je..semua bby comelkan sbb tak ada dosa..bercahaya je muka..klu muka kita terus berchaya mcm tu alangkah indahnya..hihii

arissa pun comel mcm tu jugak..moga Allah makbulkan doa kak intan..yang penting terus usaha dan doa..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alahai..comelnye yg 1st tu..
anak sapelah tu kan..semua pon comel2 belaka...geram gak tgk..

ardinihumaira said...

wow! nak ngorat baby atas tu buleh :D

misyaf israfil said...

cute gile..ni yg wat teringin nak baby girl nih..

isya said...

arissa pun sama comel mcm baby2 yg lain tu.. ;)

YatieJay said...

Share lah gambar yg intan selalu tgk masa pregnantkan arissa dulu. Seingat yatie, masa baca pa&ma dulu intan ada mention suka tengok satu gambar ni....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ms eliss pregnant, selalu baca surah yusuf :)

tak sabr nak mengandung balik..huhuhu

Intan said...

Diyana: Setuju dgn diyana, mmg time peknen nie kita kena hati2 dlm apa je yg kita suka atau tidak coz ia akan mempengaruhi anak dlm kandungan kan...

Thanks dear doakan for me...sebak nie.

Mamasyaza: Betul tu dear, tak berkelip mata menengoknya :D

Farah Idayu: Ye ke farah? Tak perasan lak intan...hee hee.

Tq dear doakan for me...amin :)

Farra: Sama comel ke aunty!!! Tq so much aunty comel♥!

Fara: Betul tu fara,semua bb mmg comei-comei belaka!

Thanks fara, akan ku usahakan lagi adik arissa itew...hee hee :D

Lily: Tulah lily, sapelah parents budak cun tu kan :)

Ardini: Hee hee...kena tny mak pak budak tu dulu lah kot dni :D

Misyaf Israfil: Teringin kan utk peknen semula...samalah kita :)

Isya: Alahai...tenkiu aunty isya♥!

Yatie: Tu lah yatie, kalau ada mmg intan nak share punya but until now intan tak jumpa that picca!

Dulu gambor tu intan buat wallpaper kat komputer opis. Bila berhenti tak copy gambar tu...nyesal tak copy :(

Eliss: Surah Yusuf mmg patut di amalkan time peknen kan :)

Bila aaa kita nak peknen balik nie kan eliss...huu huu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...