18SX: Daraku Telah Di Ambil Secara Paksa…


Cer citer cer citer sikit…apehal dengan tajuk entri 18SX nie?

Ohhh tidak dan sama sekali bukan untuk diri ini mencerita kan kisah-kisah lucah di dalam blog ini ye…

Persoalan nya mengapa di beri tajuk begini?

Ayork soalan lagi ke Intan…ekeke! Enuff!

This is BabyIntan’s first time, sekali lagi cakap FIRST TIME ye ada nya kata search lucah yg membawa masuk si pencari itu ke dalam BabyIntan. Semalam bila Intan check dekat bahagian keywords Nuffnang…terus me rasa what!!!


Sedikit nasihat buat kamu, kamu dan kamu…

If…

a) You are the victim…

Seriously diri ini merasa simpati pada si empunya diri yg telah di perlakukan sedemikan rupa. Please go to the police station and make a report and please don’t let the ‘culprit’ get away with it.

b) You are the predator…

Sakit mental ke kamu nie sampai begitu sekali perlakuan kamu terhadap si gadis. Cuba bayangkan benda yg sama berlaku pada adik kamu ke kakak kamu ke…atau…sememangnya kamu tiada perasaan belas langsung di hati!

Bukan kah kaum Adam adalah sebagai pelindung bagi kaum Hawa? Kenapa kamu harus menjadi ‘pemusnah’ kaum yg lemah. Bangga sangat kah pada kekuatan fizikal yg Allah kurniakan pada kamu itu berbanding dengan kami ini sehingga tergamak kamu menodai kaum Hawa?

Ya Allah, series menyirap darah ini bila tahu atau baca berita mengenai perogolan yg makin berleluasa sekarang ini termasuk lah kes pembuangan bayi. Apa nak jadi dengan manusia zaman sekarang ini ye? Rosak kan perempuan sini rosak kan perempuan sana…sedihnya! Hentikan lah perbuatan kamu ini yg suka merosakkan maruah seorang perempuan.


Tanyalah soalan-soalan ini pada diri sendiri jika anda ingin berbuat demikian…

·        Tidak takut kah kamu pada Allah?
·        Tidak takut kah kamu pada azab Nya?
·        Tidak takut kah kamu pada sumpahan orang yg telah kamu aniaya itu?

Jikalau hati mu masih ada walaupon sekelumit iman, nescaya kamu akan sedar tentang dosa yg bakal kamu lakukan itu tetapi jika hati mu MATI...malas nak cakap panjang…lu fikir-fikir lah sendiri!


c) You are the readers yg suka membaca kisah-kisah lucah…

Please get a life or in other word ‘GET MARRIED’!



*Upsss! Dari rasa lawak baca keywords yg di cari itu, kan dah kena bebel...
*Piccas Arissa in this entry were taken on January last year...not used yet ;)
Category:

15 ♥Lovely Comments♥:

Zil-el-Saif @ The Encik Saif said...

Gigi terkacip kemas tanda geram...
grrr....

Budak Botak said...

Adeiiii, sapa la yg cari tue... He3...

Entry terbaru -> Daphne Selfe - Model Wanita Paling Tua Di Dunia... (",)

MrS. F!zA said...

siapa dan apa sebab dia cri gitu ek..adehh moga bukan dia adalah mangsa tp saja nk baca..kikiki

kucing said...

aww..bahayer

mommyYen said...

huhu..kesian dgn anak gadis yg jadi mangsa..

A'IM said...

chumel lah dier...saper nama..

BabyIntan said...

Zil-el-Saif: Grrr....grrr...gerram apa ye :D

Budak Botak: Maybe someone yg kurang kasih sayang kot...hee hee :D

Mrs. Fiza: Maybe dia nak buat karangan sekolah kot...ekeke :D

Kucing: Bahaya kucing, bahaya....;)

Mommy Yen: Bukan anak gadis je jd mangsa skrg nie nenek tua pon ada yg jd mangsa rogol...huu huu.

A'im: Nama saya Arissa Afrina. Lagi lagi, uncle nak tny apa kat Arissa...hee hee:D
~Arissa~

ibu MZW @ farah idayu said...

intan..saspen jek baca tajuk memula..huhu~ siapakah gerangan manusia yg kreatip pi taip ayat tu di search box intan..haha~

fiza said...

Tajuk buat org saspen jer. Adoiiiii...dorang nih tak der menda lain ker nak cari.

zh-ena said...

gila la 0rg skang nie..yg bkn2 dicarinya

Afra Yuri said...

haha comel la caption you! and ur baby is gorgeous!! :)

Intan@mama Hadif & Hanif-Brunei said...

Lama tak tinggal kejak kat sini..hihi..aduhaii Arissa , kamu makin comell ler...geram tengok..

Mari Berkomunitas Di Faceblog said...

nice post, salam kenal dari ku di seberang pulau

Nur Azimah Mohd Bakri said...
This comment has been removed by the author.
etiey.com© said...

heheh suka dengan dialog tu.. comel alesya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...