Susulan Penggunaan Produk Safi Rania Gold

Masih ingat lagi dengan entri Safi Rania Gold?

Sekarang ini dah 4 bulan lebih Intan menggunakan rangkaian produk Safi Rania Gold. Masa memula beli dulu Intan hanya menggunakan Gel Pembersih Wajah dan juga Krim Pelembap Malam sahaja. Shortly after that me beli pula Krim Kecantikan dan Krim Kontur Mata.

Dari empat barangan Safi Rania Gold yg Intan pakai ini cuma satu sahaja yg TIDAK sesuai dengan my skin iaitu Krim Kecantikan SRG! I found it to be too oily for my skin. Sangat tak suka! Apa lagi jerawat pon tumbuh dengan jaya nya. Maybe untuk sesetengah pengguna, Krim Kecantikan Safi Rania Gold ini do wonders for their skin but unfortunately the other way around pula for me. Maybe bcoz my skin jenis yg berminyak so itu yg menjadi penyebab mengapa that beauty cream failed me. Entri ini juga bagi menjawab pertanyaan dari ‘kasih wati’ yg nampaknya mempunyai masalah yg sama dengan Krim Kecantikan Safi Rania Gold ini. Kita serupaaa…berlagu gitu, hee hee :D


As for their Gel Pembersih Wajah, Krim Pelembap Malam dan juga Krim Kontur Mata pula memang I like sangat-sangat dan masih lagi setia mengunakanya sehingga ke hari ini. Lepas nie kalau rasa macam rajin sedikit untuk mengtenyeh (rosak bahasa…ekeke!) muka nie maybe I will try Serum Safi Rania Gold pula…kaa ching!

Category:

5 ♥Lovely Comments♥:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila ada beli yg terbaru jenama syahirah sbb nak masuk contest haha.. krim malam..mcm okey je..tp baru pakai sekali je hehe

Ummi Eisya&Amani said...

mana pic sebelum dan selepas..hihii

asap@koilagi said...

kita pun pakai SRG gak...tapi kita pakai pcuci muka gel dgn krim kecantikan die je..krim kecantikan die ok dgn kita tak mcm krim kecantikan safi yg lain agak berminyak kat muka...tapi krim kecantikan SRG ni quite ok dgn muka kita...pastu kita baru nak try krim mlm die pulak...nmpak mcm best tp tktaula sbb kdg2 mls nak apply kt muka...krim siang die belum try lg sbb sebelum2 ni mmg alah dgn ape2 krim pelembab kt muka sbb nti naik jerawat....kita nk try satu2 dulu..pasni mungkin serum lak ke...hihi...

zh-ena said...

ena pki sabun cap kapak jea hehehehehhee

Yana Aina said...

baru nk mencuba .. hrp2 kulit muka dpt terima ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...