Peraduan Gaya Adik Bulan Ini Pa&Ma!
Ini adalah kali pertama Intan submit gambar Arissa untuk peraduan Gaya Adik Bulan Ini anjuran Pa&Ma. Dengan muka tebal…huu huu…nak minta tolong jasa baik kawan-kawan mahupon readers yg sudi (ikhlas) untuk mengundi gambar Arissa dalam peraduan bulanan ini. Bagi yg sudi, boleh lah klik pada link di bawah dan mengundi gambar 'Arissa Afrina' di muka surat yg pertama (page 1). Thank you in advance bagi yg sudi mengundi :)


Gambar yg di hantar…


No high expectation at all bcoz banyak lagi gambar kanak-kanak comel dengan pose-pose yg lebih menarik di situ. Just join for fun only :)

Peraduan ini terbuka kepada kanak-kanak yg berusia di antara umur 2 hingga 7 tahun. Pemenang nya akan di pilih berdasarkan peratusan markah tertinggi. Peratusan markah pula akan dibahagi kan kepada dua iaitu 30% undian melalui web (sistem undian) dan 70% undian pula adalah dari pengadil.

*Silap lah pulak Pa&Ma update bulan kelahiran Arissa. It should be June (10/6/2008) not October.
Category: ,

7 ♥Lovely Comments♥:

win@momyShaneQeisha said...

dah undi arissa yang chomey dah..:).gud luck ya

Aida Effarina said...

dah tulun undi arissa afrina.. :)
gudluck!

Mama Farris said...

comel bangat arisssa nih......auntie nak tgok muka arissa hari2 la...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dah undi

aEn+aReaL=Ryan said...

da vote da..hiih

zh-ena said...

dah undi pun

BabyIntan said...

Terima kasih semua yg mengundi! Arissa kim salam kiss kiss kat uols tau ♥♥♥:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...