Rahsia Kulit Wajah Mulus Anak Kecil!


Selain daripada usia mereka yg muda, ada satu lagi bahan rahsia yg membuatkan kulit wajah anak-anak kecil ini lembut dan mulus. Nak tahu apa rahsianya?


*

*

*

*

*

MINYAK!






Hee hee…joking je! Jangan marah naaa!

Tapi kan kalau uols perasan, budak-budak kalau makan sendiri tak sah kalau muka diorang tak kena sedikit ‘palitan’ makanan ataupon minyak dari makanan itu kan? Yg bestnya kulit wajah mereka tetap maintain ‘cam gitu’ juga. Punya tahap resistant yg tinggi betul lah kulit budak-budak nie. Dah lah kulit mereka cantik dan mulus, lembut pula tu. Buat lah kotor macam mana sekali pon totap non ado masalah nyo…series jeles! Kalau me lah yg buat macam tu, kompom mau berjerawat kulit muka nie. Tapi kan, yg buntu nya tak buat macam tu pon naik juga jerawat kat kulit muka nie…huu huu!



*Agak-agaknya, ada tak yg berani mencuba ‘rahsia’ penjagaan kulit wajah anak-anak kecil ini? Hee hee :D


Category:

4 ♥Lovely Comments♥:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

meh auntie sapu minyak lagi banyak nak?? hehe

zh-ena said...

hehehhehe kinyak yea...lg la naik jerawat kat muka auntie ena nie

Adlina Husaini said...

dear, memang terapi minyak membantu kulit untuk jadi secantik dan semulus baby and its help to reduce acne and promote balance for pH level in ur skin ^_^

*salam dari adlina manjadiri home beauty salon*

BabyIntan com said...

Ila...
Hehehe...meh arissa sapu dulu kat muka aunty nak??? :D

Ena...
Hahaha! Samalah kita :)

Adlina...
Ye ke! My skin nie jenis berminyak, kalau buat terapi minyak...hu hu...tak macam org minyak ke jadinya nanti :(

Maybe untuk jenis kulit yg lain mungkin okey kot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...